Κάρτα Μέλους

Όλοι εσείς οι πελάτες μας, αυτόματα και χωρίς καμία χρέωση αποκτάτε την ειδική κάρτα μέλους που σας παρέχει κάποια προνόμια και ειδικές εκπτώσεις.

Η κάρτα αυτή είναι και θα είναι πάντα ΔΩΡΕΑΝ για όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε και σας παρέχει τα εξής:

1. ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Στα νοσοκομεία του ομίλου Ιατρικό κέντρο των Αθηνών και στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης 24ωρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα εξωτερικά ιατρεία με το συμβολικό ποσό των 20 ευρώ ανά επίσκεψη. Εκπτώσεις στις διαγνωστικές εξετάσεις και ειδικό τιμολόγιο για γενικό chek up

2. ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΖΗΜΙΑΣ

Την επισκευή του οχήματός σας από τροχαίο ατύχημα σε συνεργαζόμενα εξειδικευμένα συνεργεία, σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπου θα σας δώσουμε αυτοκίνητο αντικατάστασης ΔΩΡΕΑΝ, καθ΄ όλη τη διάρκεια της επισκευής του δικού σας, γραπτή εγγύηση για τις εργασίες που έγιναν στο αυτοκίνητό σας και θα αναλάβουμε εμείς τη διαδικασία αποζημίωσης από την ασφαλιστική εταιρία!!!

3. ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ Ηνιόχος http://www.kteoinioxos.gr/ και Auteco http://www.auteco.gr/ έχετε έκπτωση 20% για τη διαδικασία ελέγχου του οχήματος σας.

4. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Την υπηρεσία ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ μπορείτε στα γραφεία μας από τις 09:00 έως τις 21:00 να πληρώνετε οποιοδήποτε λογαριασμό σας (ΟΤΕ, ΔΕΗ, κινητή τηλεφωνία, nova εταιρίες ύδρευσης και ενέργειας κ.λπ.) χωρίς καμία επιπλέον χρέωση προμήθειας.

5. ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Και πολλές εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις από 5% -30% (δείτε τον σχετικό κατάλογο)

Έξυπνες και Oικονομικές Ασφα-λύσεις από την inDeaLs

7_110_width

Τηλ. Κέν.: 210-5756600
(12 γραμμές)
Κουντουριώτου 22,
Περιστέρι, 12132 Αθήνα
Στάση Mετρό ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΣ
info@indeals.gr